IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Are you grabbing a bite? [Bleaz]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   ma okt 28, 2013 4:35 pm


Haar spieren waren nu nog beter te zien nu ze die had aangespannen. In haar ogen rustte een hongerige blik, terwijl ze naar de dikke hinde keek. Het zou genoeg vlees zijn voor Eevy en misschien voor eventuele anderen, maar dat zou zij zelf nog wel uitmaken. Daarbij moest ze het eerst nog vangen. Normaal had ze daar geen problemen mee, maar deze hinde was kern gezond. De enige obstakel voor de hinde was de dikke buik die ze had. De hinde was dus drachtig. Wat betekende: meer vlees. Eevy likte eens haar lippen af, waarbij kort een rij vlijmscherpe tanden te zien waren. Ze wachtte haar moment af. Haar spieren van haar achterpoten hadden zich al aangespannen en haar nagels hadden zich diep in de aarde geklauwd om zich vervolgens hard af te zetten. Haar oren lagen in haar nek, terwijl ze laag bij de grond bleef achter een bosje. De hinde was waarschijnlijk de groep kwijt geraakt of was verstootten. Eevy gokte het eerste, maar dacht daar verder niet bij na. Ze nam haar tijd om een patroon in het eet gedrag van haar prooi in te zien. De hinde boog naar de grond om daar naar gras of ander voedsel te zoeken en keek daarna weer alert op om gevaar te bespeuren. Na een tijdje zo te zitten kijken wist Eevy het patroon van de hinde. 20 seconden eten speuren en 10 seconden rond kijken. Eevy had dus 20 seconden om op de hinde te springen en die neer te halen. Dat was meer dan genoeg tijd. Aangezien Eevy maar een paar meter van de hinde af zat. Eevy spande haar spieren nog wat aan en maakte zich klaar voor de aanval, terwijl ze met haar ogen de hinde goed in de gaten hield. Toen de hinde zich weer concentreerde op het gras, schoot Eevy naar voren en voordat de hinde weer op kon kijken, was Eevy te dichtbij voor de hinde om nog te ontsnappen. Ze sprong soepel op de hinde en boorde haar nagels direct in de bekken en rug van de hinde. Ze klemde zich zo vast om grip de te krijgen zodat ze er niet af zou vallen. Ze reek uit met haar bek naar de hals en omklemde die met een ijzeren greep. De hinde begon inmiddels te krijsen en wanhopig te bokken en te steigeren. Het was hopeloos ,aangezien Eevy er stevig op zat. Eevy zocht met haar tanden naar de slagader. Die eenmaal gevonden, beet ze hem door en liet ze de hinde neer vallen, terwijl ze er zelfs soepel af sprong. Haar bek was vol met bloed wat ze gulzig door slikte. Ze liet haar blik kort glijden over de pas gevangen hinde. Een lichte grijns sierde rond haar bebloede lippen. Plots drong de geur van een andere teef haar neus binnen. In een reflex schoot haar bovenlip omhoog en was er een bedreigende grom te horen. Ze had geen zin in pottenkijkers of in iemand waarmee ze haar eten moest delen, aangezien het lang geleden was dat ze had gegeten. Ze snoof de geur nogmaals, dit keer rook ze dat het bekend was. Toch zou ze moeten zien wie het was. Ze bleef verdedigend voor de hinde staan en wachtte totdat de wolvin tevoorschijn kwam.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaz
Bleaz
Solitair

Aantal berichten : 69
RPG Posten : 13

Wolf Character
Leeftijd: 4 Hard cold winters
Partner: Wild storms will never be tamed .
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   ma okt 28, 2013 7:30 pm
Een gure wind trok langs haar eeuwige winter pels. Weldra zou de winter weer komen, weer kilte en kou. Ze keek er naar uit. Maar nu nog eerst de herfst, ongeveer het tegenovergestelde van haar wensen. De bladeren kregen felle kleuren voordat ze afstierven en de grond bedekte. In tegen stelling tot de sneeuw, die nouwelijks geluid door liet klonk elke lichtvoetige stap als een luid gekraak. Ze irriteerde zich er zo aan. Ook waren nu alle dieren volop bezig met eten verzamelen, ieder dier behalve die noordse van haar normale leefgebied. Persoonlijk joeg ze vooral op hertachtige aangezien die genoeg vet hadden om je te behoeften voor meer als een week, terwijl knaagdieren enkel een lichte trek kunnen verzadigen. Volop denkend en mogelijke goede jachtgebieden aan het opsommen bleef haar pas strak en pittig. Al een gehele tijd hielt ze een strenge draf aan, zo lichtvoetig mogelijk om de krakende geluiden te ontwijken. Ze zou het echt geweldig vinden om weer lekker op vrijwel ieder gebied door de sneeuw te kunnen slenteren en zelden als verassing een lijk tegenkomen. Als die van een wolf zou zijn zou zie hem open en bloot laten liggen, om de zwakkere te herinneren hoe ze terecht zouden komen. En mocht het een karkas zijn van een ander dier zou ze die begraven aangezien ze zich zelf niet zou verlagen tot aaseter en andere het niet gunde om een redelijk maal te krijgen. Als ze eten wouden moesten ze het zelf maar vangen of aangeboden krijgen. Een warme, overweldigende geur van levend hert vulde haar neus. Haar honger begon toch terug te keren en ze had toch de wind mee dus zou ze het wel kunnen uitzoeken. Wie weet hielt ze er een lekker maal aan over. Terwijl ze dichterbij kwam viel er ook een andere geur op, de muskus achtige geur van een wolf. Al leek deze bekend, misschien een vreemde die ze eerder was tegengekomen of een wolf waarvan ze het afgebaakte terrein wel eens had betreden. Nog steeds genoeg rede om voorwaards te treden. Uiteindelijk veranderde de geur van leven in die van opengereten vlees waardoor de geur van de wolf weer het sterkst was. Eindelijk had ze een licht vermoeden wie deze wolf kon zijn, een teef beter gezegd. Haar oren ving de dreigde grom op waarop ze zoals gewoonlijk zich niet aan deerde. Soepel sprong ze op en liep op de teef af. En met een oogopslag was haar vermoede bevestigt ''Queen, jij hier ook?'' Ze klonk opgewekt maar had een uitdagende toon onder haar woorden liggen. Queen moest maar beter weten en het niet persoonlijk opvatten. Ze zwiepte eens nonchalant met haar staart en nam plaats aan de andere kant van de prooi waar ze tevens op gedoeld had. Nou, je moest je verlies kennen. Hoe brutaal ze ook altijd was had ze nog het fatsoen om van een ander zijn eten af te blijven. Met haar ijzig blauwe blik bekeek ze Queen met aandacht. ''En Queen, herinner je mij nog?'' Ja, van die bijnaam zou deze teef niet snel afkomen.

[Ben maar gewoon verder gegaan met de eerste ontmoeting van Huntress en Eevy hoor XD Heb geen zin om te doen alsof ze elkaar niet kennen, dan heb geen goed excuus om Queen te zeggen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   ma okt 28, 2013 8:47 pm


Eevy was licht nieuwsgierig geworden naar de wolf die uit de bosjes kwam zetten. Ook al toonde ze dat niet. Ze had geen flauwe idee welke teef daaruit zou zetten. Ook al was de geur bekend bij haar. Ze wist niet waarvan. Misschien van een gevecht of van een roedel waar ze eens door het territorium was gewandeld. Ze hielt haar blik kil en neutraal, zodat geen emotie door haar masker scheen. Ze was immers een kei in emotieloos zijn, maar dat alleen bij die die het nodig hadden en het verdiende. Dat waren er weinig. En geloof me, je wilt daar niet bij horen. De teef had de grom gehoord, maar zag het kennelijk niet als een bedreiging, aangezien ze meteen tevoorschijn kwam. Eevy had de neiging om meteen in de aanval te gaan en de teef neer te halen, maar toen liet ze haar blik over de teef glijden en zag ze wie het was. ''Queen, jij hier ook?'' Bij de vraag klonk haar stem opgewekt, maar iedereen kon de uitdagende toon in haar stem horen. Eevy zelf hield niet zo aan ondertonen, aangezien je toch kon horen. Waarom niet meteen zeggen hoe je het wou zeggen dan het laf verbergen? Eevy liet haar aandacht er niet al te lang bij hangen. Ze grijnsde lichtjes, waarna ze haar verdedigde houding liet varen en Bleaz toe liet bij haar prooi. De teef en zij hadden een goed gevecht gehad en Eevy aanschouwde Bleaz als een soort vriendin. Veel had Eevy er toch niet en wat vriendschappelijke relatie's hier en daar zullen geen pijn doen. Ze moest immers een heel nieuw bestaan op bouwen. ''En Queen, herinner je mij nog?'' vroeg Bleaz zodra ze plaats had genomen bij het karkas. Eevy plantte zichzelf neer voor karkas en grijnsde nog wat breder. "You're never gonna call me by my real name, are you?" sprak Eevy, waarna ze een stuk vlees van de hinde af scheerde en zich vervolgens weer op Bleaz richtte. "Bleaz was it, right?" zei Eevy en grijnsde nogmaals. Ze knikte kort naar de hinde als teken dat Bleaz gerust ervan mocht eten. "Tast toe," sprak Eevy, waarna ze zelf begon met eten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaz
Bleaz
Solitair

Aantal berichten : 69
RPG Posten : 13

Wolf Character
Leeftijd: 4 Hard cold winters
Partner: Wild storms will never be tamed .
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   di okt 29, 2013 6:51 am
''Queen, jij hier ook?''  had ze opgewekt gesproken. Het was een lange tijd geleden dat ze elkaar gezien hadden, ze was toen even afgedwaald naar een ander gebied. Eerst wat bekvechten en uiteindelijk een écht gevecht. Zo was ze tot de ontdekking gekomen dat deze teef kon vechten en zeker niet zwak was. Voor haar was het dus een vriend. En ondanks dat ze haar echte naam, Eevy, wist bleef ze haar Queen noemen. Het ging van zelf. "You're never gonna call me by my real name, are you?" Zelf kreeg ze ook een lach op haar gezicht. ''That is never gonna happen Queen.'' Nee, voor haar zou het altijd Queen blijven. Ze nam even een gemakkelijke positie aan toen Eevy een stuk van de hinde afscheurde "Bleaz was it, right?'' een grijns speelde weer met haar mondhoeken. ''The one and only'' Toen er naar de hinde geknikt werd keek ze even op. "Tast toe," Nou, dan mocht ze niet graag een aaseter zijn, dit ging er wel in. Ze klemde een been tussen haar twee kaken en scheurde die er af waarna ze eraan begon te eten. Ineens kwam in haar op dat ze niet eens de rede wist waarom Queen hier was. Tussen het eten door keek ze even op en likte haar lippen af. ''Wat is eigenlijk de rede waarom je naar dit gebied ben gereisd?'' Na de vraag deed ze zich weer te goed aan het warme smeulende vlees die een zoete nasmaak achter liet bij iedere hap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   do okt 31, 2013 9:18 am

Nadat Bleaz haar vermoedens had bevestigd en gezegd dat zei inderdaad Bleaz was, liet Eevy haar toe bij haar prooi en mocht ze mee eten. Veel andere wolven liet Eevy niet toe bij haar prooien en het hing elke keer weer af van haar humeur hoe ze op andere wolven zou reageren terwijl ze een prooi had: de ene keer zinde het haar niet en de andere keer kon ze er een heel gedoe van maken. Maar dat was nou eenmaal hoe ze was.
Het bloed vermengde zich met haar parelwitte vacht en zorgde ervoor dat de 'Queen' er weer moordlustig uit zag. Zoals Eevy het graag wou hebben. Ze slikte haar hap door en scheurde nu de buik van de hinde open. Eevy hoefde geen moeite te doen om de foetus te zien. Eevy greep genadeloos naar de kleine hinde in de buik van de hinde en sleurde die eruit. Het was een klein ding en had het waarschijnlijk toch niet ver gemaakt als het nog zou leven. Ze zette haar tanden erin en begon het op te eten.
Via haar ooghoeken zag Eevy dat Bleaz kort stopte met eten. Het deed Eevy kort opkijken, maar later deerde ze zich er niet meer aan en ging verder eten. Ze hoorde wel wat ze had te zeggen. ''Wat is eigenlijk de rede waarom je naar dit gebied ben gereisd?'' Bam die zat. Eevy slikte haar stuk vlees in bek door en keek kort weg. Het was een hele simpele reden en waarschijnlijk zou niemand vermoedde dat het erg gevoelig lag, maar ze was al eerder op een zoektocht geweest en had haar lesje geleerd. Ze wou niet dat anderen haar gingen helpen. Ze wou geen wolven zo dichtbij haar laten dat het haar pijn deed om ze te verliezen. Misschien was Bleaz al zo'n wolf. Een geïrriteerde grom verliet haar keel in een reflex. Toen ze dat zelf merkte keek ze kort naar Bleaz. Een korte verontschuldige knik was het enige wat ze kreeg. Ze zou het vast niet te persoonlijk opvatten en anders was dat haar probleem. Eevy schudde luchtig haar kop en richtte zich toen volop Bleaz. "Ik heb al veel gereisd. Ik ben ook al in landen geweest die zoveel anders zijn dan deze. Ken je het woord 'himitsu'?" vroeg Eevy aan Bleaz, ze ging ervan uit dat ze dat niet kende en legde dus de betekenis uit. "Het betekent 'geheim'" zei ze met een grijns. Ze zou het niet vertellen waarom ze hier was. Ze nam een korte hap van de foetus, waarna ze zich weer tot Bleaz richtte. "En jij? Waarom ben jij doorgereisd? Of is dat ook een 'himitsu'?" sprak ze met dezelfde grijns.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaz
Bleaz
Solitair

Aantal berichten : 69
RPG Posten : 13

Wolf Character
Leeftijd: 4 Hard cold winters
Partner: Wild storms will never be tamed .
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   ma nov 04, 2013 3:35 pm
  • Notes: Moest even kadertje uitproberen
  • Tag: Queen
  • Mood: Normal/Calm
Bleaz

Ze deed zich met een tevredenheid tegoed aan het nog warme vlees van de hinde. Normaal zou ze nooit van iemands anders prooi gegeten hebben maar voor Queen zou ze een uitzondering maken. Of je hun 'vrienden' kon noemen was een goede vraag, eerder was dit tot nu toe de enige wolf die ze niet haatte en uit kon staan voor een langere periode dan 3 minuten. Voor haar doen betekende dat veel. Ze had nou eenmaal de slechte eigenschap om zich snel aan andere te irriteren. Tijdens het eten had ze zich afgevraagd wat Queen hier eigenlijk gebracht had. Al snel besloot ze het gewoon te vragen. Gelijk merkte ze de verandering op. Queen keek weg en slikte wat door. Van iedere andere wolf had ze het een zwakte gevonden maar bij deze teef kwam dat woord niet eens in haar op. Toen de witte wolf een grom liet horen keek ze nouwelijks op. Enkel haar oren veranderde van positie. Toen Queen een korte verontschuldiging liet zien uitte ze een koele blik. Blijkbaar niet persoonlijk bedoelt. Haar blik was zoals altijd koud maar had nu niet de kille diepte, dit was ook het vriendelijkst dat haar blik kon worden. "Ik heb al veel gereisd. Ik ben ook al in landen geweest die zoveel anders zijn dan deze. Ken je het woord 'himitsu'?" Kwam niet bekent voor. Maar toen ze al had verwacht dat Queen zichzelf zou vervolgen hielt Bleaz haar bek verder gesloten. "Het betekent 'geheim'" Ze zou kunnen wennen aan zulke gesprekken, en aan zulke wolven. ''En jij? Waarom ben jij doorgereisd? Of is dat ook een 'himitsu'?" Vervolgde Queen. Zelf kreeg ze ook een lach op haar gezicht. ''Bij ons noemen we het 'Leyndarmál' maar nee, mijn rede is simpel. In het vorige gebied kwamen te veel zwakke wolven naar mijn zin. Hier kan je het nog smoren vanuit de kiem.'' Bij die woorden kwam kort haar normale, ijzig kille, blik weer terug. Daarna nam ze een hap van de poot en keek ze weer naar Queen. ''Queen, als het je uitkomt, kan je dan die kiem smoren als je weer doorreist? Enkel een optie, heb je geen behoefte eraan is mijn suggestie enkel een Leyndarmál tussen jou en mij.'' Ze liet duidelijk merken dat het zeker geen opdracht was maar enkel een advies. Nu was de groep zwakke nog redelijk klein en deerde je er maar weinig aan. Maar die groep groeide snel en dan is het niet meer te smoren, enkel te negeren, te ontwijken. Nu kon het nog uitgeroeid worden, op zijn minst drasties vermindert. En wat doden van tijd tot tijd was zeker niet iets om tegenop te kijken. Het leek haar dat Queen misschien die gedachten kon delen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   wo nov 06, 2013 11:59 am

Bleaz leek het goed op te pakken ondanks het gegrom van Eevy. Ze had het niet persoonlijk op gevat. Veel maakte Eevy haar dat ook niet uit. Het was dan immers haar probleem. Ook al was dat de koppige kant van Eevy die weer op speelde. Ze richtte zich weer op Bleaz en vroeg naar haar doel om rond te reizen, waarbij ze licht glimlachte. Zo ontdekte ze ook de glimlach die rondom de lippen van Bleaz verscheen. ''Bij ons noemen we het 'Leyndarmál' maar nee, mijn rede is simpel. In het vorige gebied kwamen te veel zwakke wolven naar mijn zin. Hier kan je het nog smoren vanuit de kiem.'' legde de teef uit. Eevy knikte kort begrijpelijk. "Ja soms zijn die poedels om te stikken," zei ze en moest terug denken aan de tijd dat ze nog volop poedels neerhaalden. Nu was ze er een beetje mee gestopt, aangezien ze een ander doel in haar leven had gekregen, maar dat wou niet zeggen dat ze ze mooi rond liet lopen. Nee. Als ze het waagde om te dicht bij haar in de buurt te komen, waren ze zo een kopje kleiner. Eevy was er nu alleen niet meer helemaal volop mee bezig, zoals ze eerst had gedaan. Ze liet haar blik eens over Bleaz heen glijden. Ze leek wel wat op haar. Vond Eevy. Ze grijnsde licht bij die gedachtes, waarna ze haar aandacht weer richtte op Bleaz die nog niet was uit gesproken. Eevy bracht de respect op om naar haar te luisteren. ''Queen, als het je uitkomt, kan je dan die kiem smoren als je weer doorreist? Enkel een optie, heb je geen behoefte eraan is mijn suggestie enkel een Leyndarmál tussen jou en mij.'' stelde Bleaz voor. Eevy's blik werd even kort kil, waarna een grijns sierde rond haar lippen. "It would be my pleasure," sprak ze grijnzend. Ze boog haar massieve kop naar haar prooi toe en liet haar tanden zinken in het vlees. Ze scheurde de taaie huid van de voorpoot af en begon er gulzig aan te kluiven. Ze liet haar gedachtes over het voorstel van Bleaz gaan. Eevy wist niet goed wat ze ervan zou moeten. Ze hield van vermoorden en andere in ellende zien, aangezien zijzelf zich er dan beter op voelde. Misschien moest ze het ook maar gewoon doen. Ze wist zeker dat ze zich dan beter ging voelen. Aangezien ze de laatste tijd nogal down was door het feit dat ze alles en iedereen had achter gelaten voor haar eigen doel in het leven. "Ik zal kijken wat ik voor je kan doen, Bleaz," sprak Eevy uiteindelijk toen ze haar stuk vlees had doorgeslikt en er alleen nog maar boten lagen. Haar buik zat vol en haar honger was gestild. Ze stond op en likte haar lippen af. Ze ging op een afstandje van het karkas liggen. Ze keek er naar. Er zat nog genoeg vlees aan. Ze liet het Bleaz verder op eten als ze wou, anders liet ze het liggen. Ze zou geen moeite doen om het te verbergen. Ook al vond ze dat iedereen voor zichzelf moest zorgen. Ook al begroef ze het, kon ze niet voorkomen dat andere dieren het vonden en het opaten. Ze had de moed op dat gebied opgegeven. Misschien nog wel op meerdere gebieden, maar was ze te koppig om dat te laten realiseren. Ze richtte haar aandacht op Bleaz. Een korte stilte was blijven hangen en lag licht op haar maag. Het was niet dat ze per se de stilte wou doorbreken. Haar gezonde nieuwsgierigheid nam ook toe. "Dus je loopt verder niet hier met een doel rond?" vroeg ze aan Bleaz en legde haar kop vervolgens op haar voorpoten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaz
Bleaz
Solitair

Aantal berichten : 69
RPG Posten : 13

Wolf Character
Leeftijd: 4 Hard cold winters
Partner: Wild storms will never be tamed .
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   za nov 09, 2013 5:33 pm
  • Notes: //
  • Tag: Queen
  • Mood: Calm/Curious
Bleaz


''Queen, als het je uitkomt, kan je dan die kiem smoren als je weer doorreist? Enkel een optie, heb je geen behoefte eraan is mijn suggestie enkel een Leyndarmál tussen jou en mij.'' stelde ze voor. Ze zag de verandering van Queen's blik en haar glimlach "It would be my pleasure," Ze knikte en at weer verder. Het meeste vlees had ze nu al op van de poot maar ze knaagde nog wat aan de resten.  "Ik zal kijken wat ik voor je kan doen, Bleaz," Ze antwoorde daarop met een kort geluidje, meer woorden hoefde er voor haar niet over vuil gemaakt worden. Kort keek ze naar het bot voor haar en zette haar tanden erin. Na een kort moment van druk barste het open. Met een zwiep van haar staart begon ze zich met het merg te voldoen. Het vulde goed en ze wist dat het ook je spieren voedde. En het smaakte ook nog niet al te slecht. Met haar koude blik volgde ze Queen's bewegingen toen ze verder weg ging liggen. Zelf at ze nog kort van het merg en liep met het prettige gevoel van een gevulde maag naar de andere wolf. In haar buurt nam ze plaats op een stuk grond bedekt met mos. "Dus je loopt verder niet hier met een doel rond?" Kort dacht ze na, had ze eigenlijk wel? Meestal leefde ze zonder doel aangezien dat je bleef achtervolgen. Zelf leefde ze van dag tot dag, dat was meer lonend in de meeste gevallen. Ze richtte zich op vanuit haar gedachten ''Nee Queen, niet bepaalt. Enkel wat flarden van dingen die nog gedaan moeten worden.'' Met een simpele beweging sloeg ze haar poten over elkaar heen en haar staart krulde langs haar lichaam. Haar blik gleed wat over de omgeving maar niks prikkelde haar gedachten. ''Ik begrijp dat jou doel geheim is, maar meestal is een doel iets waar je naar toe moet leven. Wat ben jij van plan in de tussen tijd?'' Ze liet haar schouders hangen waardoor haar hoofd iets lager kwam te liggen  

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   za nov 09, 2013 8:32 pmEevy liet kort haar gedachtes weg varen bij het doel dat ze moest volbrengen, maar richtte haar aandacht al snel weer op Bleaz en vroeg haar of ze met nog een verder doel hier was. Ze ging daar niet vanuit en haar voorgevoel was juist: ''Nee Queen, niet bepaalt. Enkel wat flarden van dingen die nog gedaan moeten worden.'' Eevy knikte kort. Ze begreep hoe en wat Bleaz bedoelde. Zo had zijzelf ook voor een lange tijd geleefd, totdat er drastische dingen waren verandert en ze een paar dingen op hun plaats moest zetten. Ze hief haar kop en volgde een vogel die dapper over vloog ondanks het feit dat er twee wolven lagen te uitbuiken bij hun prooi. Bleaz was naast haar komen liggen en sloeg nu haar poten over elkaar. Kort liet Eevy haar blik op haar hangen, maar al snel eindigde haar blik weer bij de omgeving waar ze zich bevonden. Niet dat dat nou iets bijzonders was, maar het was wel iets om voor uit te kijken. Gevaar kon immers altijd tevoorschijn komen. ''Ik begrijp dat jou doel geheim is, maar meestal is een doel iets waar je naar toe moet leven. Wat ben jij van plan in de tussen tijd?'' sprak Bleaz. Eevy keek weer naar Bleaz, maar richtte haar blik al snel weer naar voren. Misschien kon ze het Bleaz ook wel vertellen. Bleaz leek haar niet zo'n wolf te zijn die zo laag zonk om anderen zwart te maken met persoonlijke dingen die gevoelig lagen. Dat was gewoon erg laag. Ze keek Bleaz kort aan, maar besloot het uiteindelijk toch te vertellen. "Ik ben op zoek naar mijn vader. Dus het is een zoektocht, daar ben je altijd mee bezig," legde Eevy kort uit en glimlachte lichtjes naar Bleaz. Ze kon het maar beter voor zichzelf houden en niet met anderen erover gaan praten, wou ze Eevy te vriend houden. Echter dacht Eevy dat Bleaz dat wel begreep. Ze keek kort weg, waarna ze weer naar Bleaz keek. Misschien moest ze haar ook maar gewoon maar het hele verhaal vertellen. Eevy zuchtte licht, waarna ze toch besloot om het te zeggen. "Mijn vader heeft me getraind om mijn moeder te vermoorden. Ik heb mijn moeder vermoord, maar heb mijn vader naar dat gevecht niet meer gezien. Ik haat mijn vader, maar ondanks dat wil ik hem toch weer zien. Het is één van de weinige familie die ik nog over heb. Daarbij komt kijken dat ik nog niet weet hoe hem nu af gaat. Het is nog maar de vraag of hij leeft. Toch denk ik ergens dat hij nog leeft. Hij is immers een pure doorzetter en doordrijver; hij geeft niet snel op." Er was weinig emotie verwikkeld in haar woorden, maar toch kon je merken dat ze het er moeilijk mee had. Ze had haar blik dan ook van Bleaz af geworpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaz
Bleaz
Solitair

Aantal berichten : 69
RPG Posten : 13

Wolf Character
Leeftijd: 4 Hard cold winters
Partner: Wild storms will never be tamed .
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   zo nov 10, 2013 11:16 am
''Ik begrijp dat jou doel geheim is, maar meestal is een doel iets waar je naar toe moet leven. Wat ben jij van plan in de tussen tijd?'' Had ze gevraagd. Als Queen niks wou zeggen over het doel zelf kon ze toch wel de rest uitvragen? Waarom niet. Als ze niks wou zeggen was ze sterk genoeg om gewoon te weigeren. "Ik ben op zoek naar mijn vader. Dus het is een zoektocht, daar ben je altijd mee bezig," Ze knikte begrijpelijk. Vele zochten naar familie, met goede redenen of slechte. Zijzelf had dat hoofdstuk achter zich gelaten, al op vroege leeftijd. Aangezien ze toch een wolf op zichzelf was zou alle informatie met haar het graf in gaan. Haar eer gevoel was nog wel op die hoogte. Queen leek ergens over te denken voordat ze zich weer op haar richtte. "Mijn vader heeft me getraind om mijn moeder te vermoorden. Ik heb mijn moeder vermoord, maar heb mijn vader naar dat gevecht niet meer gezien. Ik haat mijn vader, maar ondanks dat wil ik hem toch weer zien. Het is één van de weinige familie die ik nog over heb. Daarbij komt kijken dat ik nog niet weet hoe hem nu af gaat. Het is nog maar de vraag of hij leeft. Toch denk ik ergens dat hij nog leeft. Hij is immers een pure doorzetter en doordrijver; hij geeft niet snel op." Ze begreep het, weer knikte ze en dacht zelf even na voordat ze Queen aankeek. ‘Ik begrijp het, het is iets wat je blijft achtervolgen.’ Het verleden moet achter je blijven maar bij sommige bleef hij bij het heden hangen. Je kan pas verder als dat gedeelte is afgewerkt. ‘Als je hem zo beschrijft deel ik de gedachten dat hij nog leeft.’ Zij ze kalm. Queen had zonder enige emotie gesproken maar je kon de gedachten achter die woorden begrijpen. Ze liet het onderwerp even hangen in de lucht totdat ze het ergens anders op schoof. Dit was geen theekransje waarbij je even bijpraat, al leek het er wel op. ‘Het gene waar ik nu vooral mee bezig ben is de echte wolven zoeken, ze leren kennen en hun krachten uittesten. Wie weet lukt het me vroeg of laat om ze samen te brengen.’ Het waren nog maar ideeën maar het was zeker iets om zichzelf mee bezig te houden. Of het echter ook gaat lukken is een tweede gedachten. Maar totdat iets anders zich voordeed tot iets van meer belang kon ze het hierbij mee houden. Ze keek nog wat rond totdat haar blik weer op Queen bleef hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   za nov 23, 2013 7:20 pmZe kon nog maar half geloven dat ze haar doel echt had verteld tegen Bleaz. Zo goed kende Eevy haar niet. Ze had haar doel niet eens verteld aan Ren of Owyn. Ze was zonder nog maar iets te zeggen gewoon weg gegaan, terwijl ze zo dichtbij haar stonden. Misschien was het daarom juist wel waarom ze niks tegen hen had gezegd. Dat ze hen niet pijn wou doen. Ze besefte niet half wat ze had gedaan en wou er zeker ook niet over na denken. Bleaz mocht de waarheid nemen, maar Eevy besefte niet dat ze door Bleaz de waarheid te vertellen, haar dichterbij zich bracht. Terwijl dat juist iets was waar ze al die tijd bang voor was geweest en juist wou voorkomen. Eevy bleef kort in die gedachtes hangen, totdat ze onderbroken werd door Bleaz. Die naar haar woorden had geluisterd. Eevy had daar respect voor en vond het fijn dat iemand naar haar wou luisteren. ‘Ik begrijp het, het is iets wat je blijft achtervolgen.’ reageerde Bleaz op Eevy haar woorden. Eevy knikte kort. Het verleden, en vooral dat stuk, bleef haar maar achtervolgen. Ze had een zwak voor puppy's gekregen, kon niet meer normaal tegen ouderen wolven aankijken en kon er niet tegen als ze familie bij elkaar zag.‘Als je hem zo beschrijft deel ik de gedachten dat hij nog leeft.’ ging Bleaz mee in Eevy haar gedachtes. Een lichte glimlach sierde rond de lippen van Eevy. Ze was blij dat Bleaz er net zo over dacht. Zijzelf hoopte ook dat hij nog levende was. Anders was de zoektocht voor niks geweest en had ze voor niks alles achtergelaten. Ze dacht er net zo als Bleaz over en had dan zeker haar twijfels er niet bij of hij nog leefde of niet. ‘Het gene waar ik nu vooral mee bezig ben is de echte wolven zoeken, ze leren kennen en hun krachten uittesten. Wie weet lukt het me vroeg of laat om ze samen te brengen.’ Door die woorden werd het onderwerp verandert en begon een grijns rond de lippen van Eevy te sieren. Ze grinnikte kort. "A splendid idea," sprak Eevy op een geamuseerde toon. Zijzelf had hier en daar ook wel wat ideeën voor een roedel of iets in die richting, wat versterking zou immers altijd handig zijn. Eevy richtte kort haar hoofd naar de hemel en zag dat de zon al bijna onder ging. Ze stond op en richtte haar blik weer op Bleaz. "Ik ga weer verder met zoeken," legde ze uit en keek kort naar het karkas. "Jij mag het verder hebben, als je wil." Ze draaide zich om en zette een paar stappen. "Tot het lot ons weer samen brengt," sprak ze zonder om te kijken en verdween toen de duisternis in van de aankomende nacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Are you grabbing a bite? [Bleaz]   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Are you grabbing a bite? [Bleaz]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hurricane :: ▲ The West :: .:. Silain-