IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Freaking lost already [Open for all]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eclipsa
Eclipsa
Solitair

Aantal berichten : 28
RPG Posten : 7

Wolf Character
Leeftijd: 2 Years mate
Partner: There is a lot in my head already.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Freaking lost already [Open for all]   ma okt 28, 2013 7:15 am
Met een geïrriteerde uitdrukking klom ze over een hoopje rotsen. Haar amber gekleurde ogen keken strak voor zich uit. Persoonlijk had ze een lichte ergernis aan al die stenen en aan al dat klimmen. Niet dat ze een andere keus had. Ze was een klein beetje verdwaalt, nou ja. Een hele boel verdwaalt. Al die stenen leken ook zo veel op elkaar. Niet haar schuld. Weer klom ze verder tot ze haar pas versnelde in een drafje. Het gras was onder haar poten a aan het rotten en zorgde voor een krakend geluid bij iedere pas. Aangezien de rest om haar heen zo stil was ,was het geluid helder en hard. ''Stom gras. Ik heb honger. En er is hier alleen maar gras. Ik kan toch zeker geen gras eten?!'' Ze bleef nog wat door klagen toen haar blik een wandelende hoop tegenkwam. Sinds wanneer loopt aarde rond? Of was het geen aarde? Ze sprong op een rots en herkende de hoop nu als een bizon. Wacht. Bizon. Voedsel. Een kleine valse grijns speelde op haar smalle snuit. Met een drafje liep ze achter de stenen langs om ongemerkt dichterbij te komen. Al liet het gras het niet toe. Hoe licht haar pas ook was, het gras ging er krakend ten onder. Eerst was het geen probleem maar nu hoorde die reuze koeien het ook. Ongeduldig ging ze dus maar over tot een stap en sloop ze dichterbij. Uiteindelijk was ze dicht genoeg bij de kudde om een goede prooi te vinden. Haar blik gleed langs de bizons op zoek naar een jonkie of een zwakke oude. Jammer genoeg was de jongste die ze kon vinden een jaarling en de oudste een volgroeide volwassene. Dan maar die jaarling dacht ze grimmig. Ze sloop dichterbij en sprong op naar de nek van het beest. Een tijdje bleef ze hangen en scheurde ze de nek open waarna ze viel en het geluk had om niet vertrapt te worden. Ze keek de kudde even na en volgde hem stapvoets. Na een flink stuk lopen zag ze de jaarling instorten en ze zwiepte met haar staart. De rest van de kudde bleef er echter om heen staan. ''Wat! Aanstellende hopen vlees, je ziet toch dat hij doodgaat!?'' Grommend en aangebrand liep ze dus naar de kudde toe. Een van de oudere blies dreigend uit en schraapte zijn hoef tegen de grond. ''Kom aan hoop wandelend eten, ga aan de kant!'' Blafte ze boos tegen hem. Het massieve beest bleef echter staan. Rot koeien, hebben ze echt niks beters te doen.

[Open]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beyalinn
Beyalinn
Solitair

Aantal berichten : 24
RPG Posten : 3

Wolf Character
Leeftijd: 5 moons old
Partner: You are on hell of a perv
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Freaking lost already [Open for all]   ma okt 28, 2013 8:23 pm

Regelmatig trippelde ze over harde aarde heen van de vulkaan. Een gure wind sneed langs haar heen, maar veel ergerde ze zich er niet aan. Haar wit tot blonde vacht was dik genoeg om haar lichaam warm te houden. Ondanks de lange reis die ze had af gelegd, kwispelde haar staartje nog steeds volop. Ze had dan ook nog steeds zin om nieuwe dingen te ontdekken. Gelijk toen ze geboren was wou ze al nieuwe dingen ontdekken. Ze zat ook nooit stil en wou altijd weg lopen. Haar moeder hielt haar altijd tegen, totdat ze op een dag Beyalinn haar gang liet gaan. Haar moeder had verwacht dat Beyalinn terug zou komen, maar dat gebeurde niet. Nu is Beyalinn ongeveer een maand op haar uppie en het gaat haar nog prima af. Ze kan kleine knaagdieren jagen wat genoeg voor haar is om op te leven. Soms vind ze een karkas, wat ook nog altijd handig is. Voor de rest is het gewoon de wereld ontdekken en andere wolven ontmoeten. Ze was nergens bang voor, wat haar soms in problemen bracht, maar daar praatte ze zich wel weer uit met haar bek. Ja. Praten kon ze zeker. Soms had ze gewoon medelijden met diegene die ze voor zich had. Ze wist hoe irriterend het kon zijn.
Met moeite had ze zich op een hogere rots weten te klauteren en zo keek ze nu uit op het hele gebied onder haar. Ze liet haar blik er overheen glijden en al snel viel haar blik op een hoorde bizons die rond iets stonden. Beyalinn trok een wenkbrauw op. Ze kneep haar oogjes tot spleetjes en zag toen dat er een wolvin in het midden stond. Ze zag de wolvin wat blaffen naar de bizons rondom haar. Beyalinn grinnikte. Het zag er grappig uit, maar eigenlijk wou ze ook horen wat de teef zei. Nieuwsgierigheid bekroop haar en zo daalde ze weer van de rots af en trippelde ze richting de teef. Ze liep op haar gemak tussen de hoge poten door van bizons en zag toen waar de bizons voor bleven. Een jonk dat dood was. Aan de verwondingen te zien duidelijk vermoord. Beyalinn richtte haar blik daarna op de teef die het waarschijnlijk had neergehaald. Beyalinn stapte op de prooi af en zette haar nagels er kort in, waarna ze zich weer tot de teef richtte, de bizons totaal negerend: "Is deze van jou?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vox
Vox
Solitair

Aantal berichten : 10
RPG Posten : 10

Wolf Character
Leeftijd: pfffffft
Partner: I want..
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Freaking lost already [Open for all]   di okt 29, 2013 11:15 pm
De wind blies door Vox vacht dat heerlijk meegolfde. Met die diep bruine ogen keek hij naar het hele spek. De wolvin die op en jonge bizon sprong en het doode. Em vervolgens wat zat te blaffen en te grommen naar zo'n irritante bizon. Een groepje domme bizons had zich verzamelt rond het dode kalf. Ze dachten kennelijk dat het jong nog niet dood was en elk momemt recjt kon staan en achterlijk weg kon wandelen alsof er totaal niets gebeurd was. Vox keek vrolijk vanaf een steen naar de wolvin die nog altijd tegen de Bizon sprak. Maar Vox oog viel op een andere wolvin die
doodgewoon naar het dode jong liep terwijl ze deed alsof die domme bizons er helemaal niet waren. Ze zette haar nagels kort in de prooi waarna ze zich weer tot de andere teef richte en vrowg " Is deze van jou?" vox besloot zich bij hun toe te voegen. Hij liel nongalant richting de twee teven en haalde uit naar een bizon die niet opzij wou gaan. De bizon liep al snuivend en "schreuwemd" weg. 'Slappeling' zei Vox met gespwerde minachting terwijl hij een vriendelijke glimlach aan de twee teven liet zien. 'Heey ladies.' zei hij als begroeting terwijl hij kort nongalant met zijn staart zwiepte. 'hoe gaat het met jullie en wie zijn jullie?' vroeg Vox nieuwsgierig aan de 2. Hij ging zitten en trok zich niks aan van de bizons.de wind speelde weer met zijn haar dat golfde in de wind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eclipsa
Eclipsa
Solitair

Aantal berichten : 28
RPG Posten : 7

Wolf Character
Leeftijd: 2 Years mate
Partner: There is a lot in my head already.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Freaking lost already [Open for all]   wo okt 30, 2013 7:10 pm
Nog steeds voor die koeien staand keek ze naar de witte teef die aan kwam lopen, op haar prooi sprong en haar nagels er in zette.  "Is deze van jou?" Ze snoof onhoorbaar uit, meer uit frustratie dat ze zelf niet bij haar eigen prooi kon komen. ''Toevallig wel...'' antwoorde ze grimmig. Ja, als nou die stomme koeien dat ook wouden begrijpen. Hopelijk begreep die teef dat ook anders was ze voor haar niets meer of minder dan een van die stomme koeien. Pas toen ze een geluid hoorde keek ze op 'Heey ladies.' sprak een bruin gekleurde reu. Jeej, nog meer wolven om te zien hoe ik faal, had ik net nodig. Ze bromde dus een begroeting en ging op haar achterwerk zitten. 'hoe gaat het met jullie en wie zijn jullie?' Half denkend en half mokkend keek ze naar het gras waar door de wind mee gespeeld werd. ''Ik was wel eens beter...'' mompelde ze als enig antwoord naar de reu. Ze keek naar de teef die op haar prooi stond. ''Als je er misschien van af zou willen gaan konden we me zijn allen gaan eten...'' Haar maag stemde er brommend mee voor. Het liefst had ze heel dat beest voor zichzelf gehad maar als ze moest delen om te gaan eten, het zij zo. Eigenlijk was ze best trots op zichzelf geweest toen ze het beest had neergehaald, meestal lukte het niet. Niet dat het nou écht gelukt was. Ze dat nog steeds zonder eten, met twee andere wolven opgescheept. ''Ben trouwens Eclipsa, leuk jullie te ontmoeten...'' sprak ze zonder enige emotie tegen de twee andere.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beyalinn
Beyalinn
Solitair

Aantal berichten : 24
RPG Posten : 3

Wolf Character
Leeftijd: 5 moons old
Partner: You are on hell of a perv
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Freaking lost already [Open for all]   do okt 31, 2013 1:03 pm

Toen ze nog maar net haar nagels liet zinken in de taaie huid van de kalf, rook ze een reu die naderde. Haar oren flikkerde toen ze poten dichterbij hoorden komen. Ze liet haar blik er niet heen gaan. Nee, haar blik bleef op de teef gericht. Niet iedereen had het namelijk op prijs gesteld als Beyalinn met hun eten speelde. Nou, dat is dan mooi shit voor hun. Linn deed wat ze wou en wanneer ze het wou. Ook al bracht haar dat soms in problemen. Daar kwam ze wel weer onderuit. Nu ook wel. Een onzichtbare grijns sierde haar bij die gedachtes. De bizons waren verzameld rondom haar en het kalf, die met een nietszeggende blik de bizons aangaapte. Het kalf was mors dood. Iedereen zag dat. De bizons kennelijk nog niet. Beyalinn trok kort een wenkbrauw op, maar liet het voor wat het was. Ze bracht haar aandacht terug bij de teef. ''Toevallig wel...'' antwoordde de teef grimmig. Beyalinn grijnsde wat breder. Waarna ze haar nagels nogmaals in het kalf liet zinken. De teef was er kennelijk niet zo blij mee dat Beyalinn wel bij het kalf kon en zij niet. Eigen schuld. Beyalinn had daar niets mee te maken. Het is iedere wolf voor zich.
Beyalinn hoorde hoe achter zich bizons lawaaierig weg werden gejaagd. Ze trok onzichtbaar een wenkbrauw op. Die reu hield kennelijk van een entree maken. Linn liet echter haar blik niet van de teef afglijden. Pas toen ze merkte dat de reu zich bij haar had gevoegd keek ze om. De reu stond op een kleine afstand van haar. 'Heey ladies.' begroette hij de teef en Beyalinn. Linn trok een wenkbrauw op. "Ook hallo," zei ze, terwijl ze eens keurend een blik over de reu heen ging. Ze wist niet zo goed wat ze van hem moest vinden en snoof eens minachtend de lucht op. 'hoe gaat het met jullie en wie zijn jullie?' vroeg de reu zonder enige schaamte. Bah een poedel. Ze zag het zo. De nieuwsgierigheid droop bij de reu er haast vanaf. Hij was er totaal niet bewust van de gevaren die hij liep met zijn nieuwsgierigheid en met de vragen die hij stelde. Als Beyalinn ouder en sterker was had ze hem wel op zijn nummer willen zetten. Die tijd zou nog wel komen. Dat wist ze zeker. ''Ik was wel eens beter...'' sprak de teef die nog steeds omringd was met bizons. Zij besloot kennelijk wel om antwoord te geven en kennelijk vond ze de vragen van de reu ook niet erg. Of het was haar gewoon niet op gevallen. Dat kon natuurlijk ook. Niet iedereen was zo nuchter als Beyalinn. Je kon haar niks kwalijk nemen. Beyalinn besloot haar minachting maar te laten varen en besloot antwoord te geven op de vraag van de reu. Ook al kon ze die niet uit staan. "Met mij gaat het prima, beter dan ooit," zei ze misschien iets té overdreven en zo kwam het sarcastisch over, wat precies de bedoeling was. Ze grijnsde lichtjes, waarna ze haar kont neer plantte op het kalf. ''Als je er misschien van af zou willen gaan konden we me zijn allen gaan eten...'' sprak de teef met moeite alsof ze het eigenlijk niet wou. Linn zuchtte licht. Ook zij kon haar mannetje dus niet staan. Het was dat het aanbod van de teef goed in haar oren klonk dat ze er ook echt daadwerkelijk af ging. Ze sprong er soepel vanaf, waarna ze naast het kalf ging zitten. Beyalinn had wel zin in eten anders dan knaagdieren. ''Ben trouwens Eclipsa, leuk jullie te ontmoeten...'' sprak de teef zonder enige emotie. Oké die leek dus niks te menen van wat ze zei. Beyalinn besloot haar bek erover te houden, aangezien ze nog wel van haar maal wou genieten. "Beyalinn, maar noem me maar Linn," stelde ze zichzelf kort voor. Veel deerde het niet dat anderen haar naam wiste en zo kon ze voorkomen dat ze haar gingen wantrouwen, wat je niet graag wou als je mocht genieten van iemand ander haar prooi. Ze wou eigenlijk al aanvallen op de prooi, maar besloot te wachten totdat de teef erbij kon. Beyalinn richtte zich tot Eclipsa. "Dus, denk je dat jezelf bij je prooi kan komen of moet mister cool-guy hier je helpen?" vroeg Linn met een grijns en knikte kort naar de reu die haar dan zou moeten helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eclipsa
Eclipsa
Solitair

Aantal berichten : 28
RPG Posten : 7

Wolf Character
Leeftijd: 2 Years mate
Partner: There is a lot in my head already.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Freaking lost already [Open for all]   vr nov 01, 2013 5:56 pm
"Met mij gaat het prima, beter dan ooit," Was het eerste dat pas echt haar gedachten bereken. Zoals altijd was ze weer afgeleid door de tweestrijd tussen haar en die andere persoonlijkheid. Ze kon er niks aan doen dat die sterker was, gelukkig had zij de controle. Sommige noemen dit gewoon een geweten, zus. Een onhoorbare grom liet ze ontsnappen. Ze kon er niet tegen, dat ze 'zus' genoemd werd. Laat me met rust. Liet ze horen als reactie in haar eigen hoofd. Weer terug komend op het sarcasme van de teef, dat mocht ze wel. Nou ja, niet zo graag als Black Sun. ''Als je er misschien van af zou willen gaan konden we me zijn allen gaan eten...'' Had ze met irritatie uitgesproken. Als ze zou moeten delen om aan haar maal te komen deed ze dat maar. Tot het geluk van heel haar zelf sprong de teef van het eten af. Nog een in ding. Die bizons. Ze stelde zichzelf voor als Eclipsa en stond al weer op. "Beyalinn, maar noem me maar Linn," Haar antwoord was enkel een knikje toen ze de blokkade even bekeek. Ga er gewoon dwars doorheen,klonk een stem in haar hoofd met enige spot. En dan overlopen worden? Sprak ze met de zelfde toon terug. Kan je wel hebben. "Dus, denk je dat jezelf bij je prooi kan komen of moet mister cool-guy hier je helpen?" Ze snoof uit en liet haar normale vorm varen waarbij de ander gelijk de kans aangreep. ''Alles, maar dan ook alles behalve dat.'' De normaal vriendelijke stem had nu zijn eigen vorm van sarcasme en spot in zich. Zelf degene van buitenaf konden dat verschil merken. Ze zette haar poten schrap en gaf een kopstoot aan de voorste bizon, die even verrast wankelde. Gelijk daarna sprong ze door de speet en lande aan de andere kant van de beesten. Die draaide meteen weer om en keken wat verslagen, zelf blies ze minachtend uit en liep door naar het kalf. Ik zei toch dat het goed zou gaan zus? Geen antwoord. Zonder aanstalte te maken naar de andere teef begon ze met eten van het kalf. Als Linn wat zou willen moest ze het zelf maar pakken, ze leek ouder dan haarzelf dus zou ze ook wel het initiatief moeten kunnen nemen om een stuk vlees te pakken. Het zelfde gold voor die ene reu. Als je wat wilt pak je het maar zelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Freaking lost already [Open for all]   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Freaking lost already [Open for all]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hurricane :: ▲ The South :: .:. Kazan-