IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Age Of Oppression. -Eevy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sioux
Sioux
Solitair

Aantal berichten : 29
RPG Posten : 3

Wolf Character
Leeftijd: 4 Years.
Partner: Endless Insomnia.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Age Of Oppression. -Eevy   za okt 26, 2013 9:59 am
Sioux
robb stark

Koude lucht vulde haar neus, een typische kou dat je alleen in grotten had. Sioux had deze verfrissing in der hoofd wel nodig, maar ook bracht het een intense spanning met zich mee. Aangezien Sioux een groot gedeelte van der jeugd vast was gehouden in een grot. Maar ze was niet bang, en had daarna vaak genoeg der angst tegemoet gelopen. Want angst was zwakte, en zwakte betekende in deze tijd de dood. Iets was ze vaak genoeg in de ogen had gekeken. Ze kende het, en wist het te ontvluchten. Sioux bracht haar hoofd naar de grond en drukte haar natte koude neus tegen de net zo koude natte grond aan. Zo weinig geuren, door de kou was het lastiger om geuren te onderscheiden. Maar er kwam hier waarschijnlijk ook niet zoveel levend organisme. Het verveelde haar dat er gewoon weg nog niet zoveel gebeurd was sinds haar komst. Niet dat ze met een rede was gekomen, het was gewoon zo gegaan. Maar wie weet, ze gaf het de tijd. Geduld was iets wat ze niet had. Tenzij ze het zelf nodig vond. Sioux bracht haar kop weer op neutraal niveau, haar oren fier naar voren. Niks, gewoon leegte. Beheerst liep ze verder, nieuwsgierig maar alert. Een onbekend gebied, waar ze de weg niet kende en ze moest vertrouwen op haar eigen intuïtie. Na een tijdje verder de grot in, draaide ze zich kort om. En realiseerde ze zich al voor het gene waar ze bang voor was. Ze was verdwaald. Sioux gromde mompelend, en liep een stukje terug. Ze herkende de stenen wanden niet terug in wat ze eerder in de details had onthouden. ’Verdomme’ Vloekte ze, boos op zichzelf dat ze zo snel al de weg kwijt was. Want als ze de weg nou gauw terug zou vinden, zou dat zeker weten haar einde betekenen. Er was hier geen voedsel. Sioux liet zich zakken op haar achterste, en begon om zich heen te kijken. Niet wetend wat ze zou kunnen doen. Misschien huilen in de hoop dat iemand haar zou horen? Die kans was klein, en verspilde energie. Voor nu bleef ze nog maar even zitten.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Age Of Oppression. -Eevy   ma okt 28, 2013 4:14 pm


Haar nagels kraste kort over de ijskoude grond, terwijl ze de eerste stappen zette in de grot. De grot was bijna met een laag ijs bedekt, waardoor het binnen nogal koud was. Gelukkig had Eevy nog altijd die dikke. warrige, witte vacht die de meeste kou buiten hield. Ze liet haar blik eens over de binnenkant gaan van de grot. Toen haar blauwe kijkers eenmaal gewend waren aan het donker registreerde ze de grote ijspegels die boven aan het plafond hingen van de grot. Water drupte op een regelmatige wijze naar beneden en zorgde voor een klein melodietje in de grot. Eevy irriteerde zich er ietwat aan. Dit word niet overnachten in deze grot. Nu kon ze nog kijken waar die ijspegels terecht kwamen als ze vielen. Ze zou zich niet echt veilig voelen als ze hier ging slapen. Ze zuchtte geïrriteerd. Ze had nou net gehoopt hier te kunnen overnachten, aangezien ze al een lange tocht had gemaakt en zo snel geen andere grot was tegen gekomen. Ze snoof de geur eens op en de geur van een andere teef kriebelde in haar neus. Haar neusvleugels trilde kort, waarna ze haar poten begaf richting de geur. De geur leidde haar naar een gang van de grot. Ze trok kort een wenkbrauw op. Ze keek de gang in en zag dat daar de ijspegels minder waren. Dus daar zou ze wel kunnen overnachten. Ze twijfelde kort. Ze wist immers niet hoelang de gang was en waar het naar toe zou leidden, maar ze was te koppig om op te geven en liet zo haar poten in beweging komen. Ze liep de gang in, terwijl haar nagels soms over de grond heen kraste en een irritant gepiep liet horen. Eevy's oren flikkerde kort door het geluid, maar ze stak er verder geen aandacht aan. Haar blik was vooral naar voren gericht en ze hield haar aandacht bij wat ze kon verwachten. Ze merkte wel dat de lucht hier warmer was dan in de voorkant van de grot. ’Verdomme’ Eevy's oren draaide direct in de richting van het geluid en al snel volgde haar massieve kop. In een reflex trok Eevy haar lippen op. Niet als een bedreiging. Nee. Het was meer voor haarzelf dat ze niet meer op de teef haar geur had gelet en zo niet door had gekregen dat de teef in de buurt was. Eevy schudde kort haar kop, waarna ze haar volle aandacht op de teef richtte, die haar waarschijnlijk wel had horen aankomen door het gepiep van haar poten. "Ook hallo," sprak Eevy neutraal naar de duisternis, aangezien het geluid vanuit een zijgang was gekomen die Eevy eerst niet had opgemerkt. Ze was niet meteen vijandig tegen de wolf, aangezien zich die nog niet had laten zien. Maar ze was ook niet van plan om zelf uit te vogelen hoe de wolvin eruit zag. Nee. Ze bleef staan waar ze stond en wachtte op antwoord. Kreeg ze dat niet, dan was het snel afgehandeld en liep ze weer gewoon verder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sioux
Sioux
Solitair

Aantal berichten : 29
RPG Posten : 3

Wolf Character
Leeftijd: 4 Years.
Partner: Endless Insomnia.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Age Of Oppression. -Eevy   vr nov 01, 2013 9:59 am
Sioux
robb stark

Ze was niet alleen meer. Sioux voelde de aanwezigheid van een vreemdeling, een wolf zo te ruiken. Door de frisse lucht die meteen naar haar hersenen sloeg als ze zich concentreerde op haar ruik vermogen, had ervoor gezorgd dat ze niet eerder de aanwezigheid had geroken. Het interesseerde haar eigenlijk ook niet zoveel, wat wou een teef haar doen? Wat wou een andere wolf haar doen? Waarschijnlijk genoeg, maar ze was niet bang nog voorzichtig. Dood was dood toch? Ze leefde toch al in een hel, dus erger kon het niet. Sioux werd omringt door een soort vage warmte, haar lichaam was een kachel en bood haar warmte. Maar nu kwam het van iets anders. Het zweet brak haar uit, ze hijgde kort waarna de opvlieger verdween. Wat was dat? Vlak daarna zag ze een teef, net zo wit als zij wit was. Ze droeg opvallende blauwe ogen, waar Sioux even naar moest blijven staren. Was dat gewoon, zulke blauwe ogen? Sioux haar blik was wat arrogant en uit de hoogte, een soort verborgen masker. ’Ook hallo’ Ze zij ‘ook’ alsof zij haar eerder had begroet. Wat niet zo het geval was geweest. Rare snuiter. Haar ogen vormde spleetjes, het was lastig om haar te zien aangezien ze zich begaven in een donkere grot. Ze zag de vage vormen van een witte wolvin. Sioux trok haar oog op en bekeek de teef langzaam door haar ogen over de teef haar lichaam te glijden. Wat vaak een soort onzekerheid bracht. Als ze het goed had was deze teef niet veel anders, maar dat was een eerste indruk. Die eigenlijk nooit helemaal klopte. Haar tong gleed over haar droge gebarsten lippen. Gelukkig voor deze vreemdeling had ze vandaag haar vriendelijke maar vrij neutrale masker opgezet. Als dat anders was geweest, was het waarschijnlijk heel anders afgelopen. [i]’Wat brengt jou hier op zo’n donkere koude plek als deze?’[/b] Vervolgde ze het gesprek, aangezien de stilte met een aanwezigheid niet helemaal klopte. Sioux bleef staan waar ze stond, en bleef de vreemdeling aankijken. Vaagjes, want ze was lastig te zien. Deze donkerheid wende nooit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eevy
Eevy
Solitair

Aantal berichten : 195
RPG Posten : 22

Wolf Character
Leeftijd: 3 years & 8 moons
Partner: Trie to trespass the core of my heart, all you'll see is lava.
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Age Of Oppression. -Eevy   vr nov 01, 2013 7:02 pm

Eevy liet zich door ijspegels leiden naar een, wat zei dacht, warmere plek. Echter was ze nog niet eens zolang aan het lopen, in de eindeloos uitziende gang, toen ze geluid hoorde uit een zijgang. Duidelijk een andere wolf. Een teef zei haar neus. Eevy trok haar ogen tot spleetjes en tuurde in de duisternis om enige vormen van de teef te zien. Na enige tijd turen wende haar ogen aan de duisternis en kon ze al snel de teef registreren. Ze had een witte vacht, net zoals zijzelf. Eevy trok kort haar kop op en liet haar blik van de teef afglijden. Ze keek naar voren, waar Eevy van plan was heen te gaan. ’Wat brengt jou hier op zo’n donkere koude plek als deze?’ hoorde ze de teef zeggen vanuit de zijgang. Eevy richtte haar massieve kop richting de teef en liet haar blik op haar vallen. Eevy kon het soms moeilijk hebben als anderen persoonlijke vragen aan haar stelde of zich bemoeide met dingen die hen niks aan gingen. Eevy liet nogmaals haar blik over de teef heen gaan. Ze probeerde haar in te schatten. Ze leek op een wolf die uit verschillende hoeken kon stappen. Dat deed Eevy haar nekharen een beetje rijzen. Het ging als een reflex en zonder het te weten. Eevy deerde zich er niet aan en liet het waar het voor was. Ze besloot te gaan zitten en plantte haar kont neer op de ijskoude ondergrond. Een stilte was alweer gevallen. Stilte was niet iets wat Eevy erg vond en ze wou het ook niet zozeer doorbreken, maar de teef had haar een vraag gesteld en Eevy was in een bui dat ze er antwoord op zou geven. Ze grijnsde licht, waarschijnlijk zou de grijns niet opvallen in de duisternis. "Ik probeer een plek te vinden om de nacht door te brengen. Ik gok dat het verder de grot in warmer is," antwoordde ze naar de waarheid en ze knikte kort de richting in waar ze heen wou gaan. Ze richtte zich weer tot de teef. Eevy ging er vanuit dat zij ook haar vragen zou stellen. "En waarom zit jij daar? T'is daar behoorlijk koud ,niet?" vroeg Eevy op een neutrale toon. Het was niet dat ze enige medelijden toonde naar de teef. Nee, ze vond het raar dat de teef daar zat, terwijl het verder de grot in warmer was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Age Of Oppression. -Eevy   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Age Of Oppression. -Eevy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hurricane :: ▲ The North :: .:. Ishellum-